Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
(Artikelnr: )
De Garmin Approach S6 is een geweldig horloge met een hoge resolutie touch screen dat ook met felle zon goed af te lezen is. De batterij wordt opgeladen door een lithium batterij die maar liefst tien uur meegaat (GPS), dus 36 holes op een dag mag geen probleem zijn. O de S6 vind je meer dan 30.000 golfbanen en je ontvangt levenslang gratis updates. De S6 kan ook gekoppeld worden aan je Apple Smartphone, zodat je draadloos berichten kunt ontvangen. De S6 geeft de afstand aan tot het begin, het midden en de achterkant van de green aan. Verder geeft hij lay-up en afslaginformatie aan. Dit horloge kan ook gebruikt worden als 'gewoon' horloge dankzij het mooie design. 
De Courseview button heeft een aparte knop die toegang geeft tot de echte vorm en layout van de vlag en de pinpositie kan zelfs aangepast worden naar de positie van de dag.
Ook als je een handschoen draagt werkt dit mooie horloge gewoon. Met de Greenview button kun je de echte afmetingen van de green zien en hoe ze lopen. 
Met Garmin Connect kun je zelfs je ronde nog eens naspelen en analyseren waar het goed en waar het eventueel fout ging. 

De grote voordelen van dit horloge zijn:
- Gewicht 46,6 gram
- Waterbestendig
- Sterke batterij
- Touch screen
- Digitale scorekaart

| Meer

Foto('s):
Video('s): Garmin S6 GPS Golfhorloge Made4golf
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 334,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews